Bedouin Travel AB

Telefon 031-708 18 82

E-post:
info@bedouintravel.se

E-post för flygbokningar:

resor@bedouintravel.se


Huvudkontor:

Karl Gustavsgatan 52,

411 31 Göteborg.


Besöksadress:

Karl Gustavsgatan 52

Nyheter

TUR mässan 2013

Våra erbjudanden


Personlighet, kundfokus, trygghet, kompetens, mångsidighet och flexibilitet

– VÄLKOMMEN TILL BEDOUIN TRAVEL AB


Söker du något unikt och speciellt? Vill du ha något annat än de traditionella resorna som erbjuds hos de flesta resebyråerna? Då har du hittat rätt!


Bedouin Travel AB grundades år 2000 av Houda Zoubi, som också är företagets VD.

Houdas grundtanke med Bedouin Travel AB är att bygga broar och skapa förståelse mellan olika kulturer. För att lyckas med detta har vi flera olika tjänster att erbjuda våra kunder, såsom resor av olika slag, föreläsningar, catering och evenemang


En av grundbultarna i Bedouin Travels koncept är att vi erbjuder resenären möjligheten att skräddarsy sin resa eftersom vi vet att det inte är alla som finner sin drömresa i en färdig paketlösning. Även vad gäller catering och evenemang är det du som bestämmer hur du vill ha det. Hos oss står du i centrum!


Bedouin Travel har också ett stort och viktigt kontaktnät i de regioner vi arbetar med både inom turism och inom näringsliv men även på regeringsnivå. Vårt kontaktnät möjliggör således att dörrar som är stängda för andra kan öppnas för våra resenärer.


Vårt arbete med turism har genererat samarbete med bland annat historieprofessor Dick Harrison och auktoriserade Arnguiden Cia Lantz vilket vi stolt ser som ett bevis för den kvalité vårt arbete med turism utgör.

 
Vi som arbetar på Bedouin Travel har lång erfarenhet från turismbranschens olika sektorer och har även akademiska meriter om våra regioners kultur, historia och samhällsliv.


Välkommen till Bedouin Travel AB.


Låt oss ta hand om dig och ge dig det som du verkligen vill ha.Varma hälsningar från oss på Bedouin Travel AB